Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 

4ο Δημοτικό Σχολείο ΙΛΙΟΥ  

 

    «ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

 "Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εν όψει των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και χρηστικά είδη προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν. Ο ανωτέρω Οργανισμός, ο οποίος αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και ισότητα κάθε παιδί της χώρας μας, προκειμένου να ξεκινήσει την κινητοποίηση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επικαλείται και πάλι την έμπρακτη στήριξη, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, της σχολικής κοινότητας".

Η σχολική κοινότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου ανταποκρίθηκε στο παραπάνω κάλεσμα και διοργάνωσε την εθελοντική δράση συγκέντρωσης τροφίμων. Επί ένα μήνα τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών και των δασκάλων τους συγκέντρωναν τρόφιμα στο χώρο του σχολείου.
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Οι δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά μέρες που διανύουμε, καθιστούν την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη, συνοχή και υποστήριξη ολοένα και περισσότερο επιτακτική.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
 

 

Φιλοξενία ιστοσελίδας από το sch.gr

 

Πνευματικά Δικαιώματα ® - 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου - 2003-2021

 

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα