7ο τεύχος της εφημερίδας ¨Μαζί...¨

<< Χριστουγεννιάτικο παζάρι Αγάπης >>

 Το σχολείο μας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο ΙΛΙΟΥ, διοργάνωσε από τις 15 έως 18 Δεκεμβρίου 2008 ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ.


Στο παζάρι αυτό πουλήθηκαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές όπως κάρτες, ημερολόγια, στολίδια πήλινα, ρόδια και πέταλα πήλινα κ.λ.π. Όλα αυτά τα έφτιαξαν με πολύ αγάπη και μεράκι οι μαθητές του σχολείου μας με τη βοήθεια βέβαια και των δασκάλων τους.
Το κλίμα στο παζάρι ήταν πολύ γιορτινό. Κάθε τάξη όριζε κάθε φορά και από κάποιον μαθητή για να πηγαίνει να πουλάει τα πράγματα. Η απήχηση όλων ήταν πολύ μεγάλη και πριν ακόμα τελειώσει η τρίτη μέρα του παζαριού τα πράγματα είχαν ήδη πουληθεί!


Τα λεφτά που μαζεύτηκαν θα δοθούν στην “ΚΙΒΩΤΟ”, ένα ίδρυμα που βοηθά τα εγκαταλειμμένα και τα φτωχά παιδιά όλων των εθνικοτήτων χωρίς διακρίσεις και τους προσφέρει στέγη μόρφωση και ότι άλλο χρειάζονται.


Με αυτό το Παζάρι αγάπης προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε και εμείς έστω και λίγο σε αυτό το σπουδαίο έργο που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και που δίνουν μαθήματα αγάπης και ανθρωπιάς.

Τα παιδιά της Δ’ τάξης συγκέντρωσαν ρούχα και παιχνίδια, τα οποία θα προσφερθούν στην ενορία μας για να μοιρασθούν σε φτωχούς ανθρώπους.

Επιστροφή στο μενού του 7ου τεύχους της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ...

Γρήγορο ΜΕΝΟΥ

Αρχική
Το σχολείο μας
Σχολικό Έτος
Σύλλογος γονέων
Η εφημερίδα μας
Έγγραφα
Πιστοποίηση
Υλικό
Εργασίες
Ειδήσεις
Βήμα εκπαιδευτικού
Συνδέσεις
Χάρτης