Ειρήνη 

 

 

   Τα παιδιά και οι δάσκαλοι της Δ’ και ΣΤ’ τάξης του 4ου Δ.Σ. Ιλίου, σας προσκαλούν στο τριήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, που οργανώνουν φέτος στην τραπεζαρία του σχολείου μας.

 

   Το παζάρι αυτό, που θα διαρκέσει από 18 ως και τις 20 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει χειροτεχνίες, ημερολόγια και στολίδια φτιαγμένα από τους μαθητές μας με περισσή αγάπη κα μεράκι.

 

            Οι μικροί μας καλλιτέχνες, έβαλαν όλη τους τη φαντασία και με αστείρευτη όρεξη, εδώ και αρκετό καιρό, δουλεύοντας όποτε τους το επέτρεπε το πρόγραμμα του σχολείου, δημιούργησαν έργα με χαρτί, πηλό, ύφασμα και γυαλί.          Ο σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής, είναι άμεσα συνυφασμένος με το πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων, που είναι η προσφορά αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

            Αγάπη και ζεστασιά, φροντίδα και δώρα πρόσφεραν στο νεογέννητο Χριστό μας οι τρεις Μάγοι, οι βοσκοί ακόμα και τα ζώα που ήταν στη Φάτνη το κρύο εκείνο βράδυ που γεννήθηκε ο Μεσσίας.

 

            Έτσι και τα παιδιά μας δούλεψαν πολύ και με τη δική σας συνδρομή θα δείξουν την αγάπη τους έμπρακτα σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη.         Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν στο «Χαμόγελο το παιδιού» και θα αγοραστούν γλυκά για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ιλίου.

 

            Ας δείξουμε λοιπόν όλοι μικροί κα μεγάλοι την καλοσύνη που κρύβουμε στην ψυχή μας και ας ενισχύσουμε την προσπάθεια των μαθητών μας γιατί …