Πίττα Αγ. Φανουρίου 12 είδη Όσα είναι τα μαρτύρια του Αγίου
Εκτέλεση
Στη λεκάνη βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα, τα κτυπάμε επί 10 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό πορτοκαλιού και τη σόδα που τη διαλύουμε μέσα στο πορτοκάλι, στην συνέχεια τα υπόλοιπα και τα 2 ποτήρια νερό. Τελευταία το αλεύρι όπου το έχουμε ανακατέψει με το μπέκιν. Αλείφουμε το ταψί με λάδι και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Γυρίζουμε το ταψί και το χτυπάμε για να πέσει το περιττό αλεύρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τμήμα Α1
|